onderhoud

Auto reparatie

O jee, er piept en rammelt iets. De koppeling slipt. De ruitenwisser blijft steken. Je krijgt aan het einde van de straat een lekke band. Er gaan lampjes op het dashboard branden. Wat nu? Geen paniek, wij weten wat we moeten doen.

Autopech in Zevenbergen?

Sta je met pech binnen Zevenbergen en krijgt je je auto met geen mogelijkheid meer aan de praat? Bel ons gerust. Indien mogelijk pikken we je op en slepen je auto naar onze garage. Buiten Zevenbergen bel je de wegenwacht.

Een lekke band en een kapot achterlicht hebben we zo voor je gemaakt, maar grotere reparaties kosten – uiteraard – wat meer tijd. Laat dan je auto achter en we spreken met je af wanneer je hem weer kunt komen ophalen.

BOVAG garantie

Natuurlijk zijn wij aangesloten bij BOVAG. Dat betekent dat je kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Je krijgt de zekerheid van 6 maanden BOVAG garantie op reparaties. We gebruiken altijd originele onderdelen en verwerken deze volgens instructies van de fabrikant. Deze zijn van de beste kwaliteit, verbeteren de betrouwbare werking van uw voertuig en zijn niet duurder in aanschaf.

Is de nood echt aan de man, dan kunnen we u indien nodig ook vervangend vervoer aanbieden (indien voorradig).

Auto repareren? Maak een afspraak

We werken op afspraak. Zo kunnen we je voertuig alle aandacht geven die het nodig heeft. Neem gerust contact met ons op om een onderhoudsbeurt in te plannen.