BP Express in Zevenbergen. Onbemand, snel, gemakkelijk en goedkoop!

Trouwe klanten weten nog dat Autobedrijf Verdaas een tankstation had met daarbij een minimarkt. Sinds 2012 staat er bij Autobedrijf Verdaas een onbemande pomp. Dit BP Express-tankstation is speciaal voor personenauto's. U kunt kiezen uit de brandstoffen Euro 95-loodvrij en diesel. En verder is het heel simpel: u tankt en betaalt met uw bankpas of creditcard. Bij de BP Express Zevenbergen kunt u ook betalen met de BP PLUS Tankpas, Multi Tankcard, Travelcard, Mastercard, Visa, American Express, V-pay en buitenlandse passen met Maestro.

De BP Express Zevenbergen is elke dag geopend 24 uur per dag.

Doordat het station onbemand is, kunnen we u zeer hoge kortingen geven. Deze kunnen behoorlijk oplopen in vergelijking met de adviesprijs. Dat is pas een prijsknaller!

Kom tanken bij ons onbemande tankstation!

Het tankstation ligt naast onze garage. U rijdt dus gewoon naar de Kristallaan 15. We zitten dicht bij het centrum in een kleinschalig industriegebied naast een woonwijk. De garage is iedere werkdag geopend van 08.00 - 18.00 uur (tijdens de lunch van 13.00 - 14.00 uur gesloten) en iedere zaterdag van 08.00 - 12.00 uur.


Autobedrijf Verdaas

Onafhankelijk, eerlijk, betrouwbaar.

Contactgegevens

  Kristallaan 15
  4761ZC Zevenbergen
  0168323479

  info@verdaas.nl
  https://www.verdaas.nl

Contactformulier