De bandenservice van Autobedrijf Verdaas: voor service die net iets verder gaat.

Banden zijn onze passie. Daarom hebben we een uitgebreide voorraad aan banden in ons magazijn. We leveren alle grote merken - Goodyear, Michelin, Bridgestone, Continental, Dunlop - maar hebben ook andere soorten zoals Hankook. Als er onverhoopt toch een merk niet op voorraad is, bestellen we die gewoon voor u. Binnen 1 à 2 dagen geleverd. Dat is dé bandenservice van Zevenbergen.

Wij kopen de banden direct in bij importeurs en bandengroothandels. Zo blijven de prijzen voor u laag. We bieden de gebruikelijke services: aankoop en opslag van winterbanden en elk seizoen de banden verwisselen en uitbalanceren.

Daarnaast hebben we een unieke bandenservice in Zevenbergen: verhuur van banden. We verhuren banden voor bijvoorbeeld de wintersport. Dat ziet u niet vaak bij garages! Maar wij begrijpen dat u graag zorgeloos op wintervakantie wilt en geen zin hebt om de juiste wielen of sneeuwkettingen te regelen.

Om u van alle voordelen te laten profiteren, hebben we deze service in het leven geroepen: geen opslagruimte in uw eigen garage kwijt, geen kosten voor de opslag bij ons.

Ook sneeuwkettingen en skiboxen kunt u bij ons huren.

Kom dus voor deze unieke bandenservice in Zevenbergen naar Autobedrijf Verdaas!

Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.


Autobedrijf Verdaas

Onafhankelijk, eerlijk, betrouwbaar.

Contactgegevens

  Kristallaan 15
  4761ZC Zevenbergen
  0168323479

  info@verdaas.nl
  https://www.verdaas.nl

Contactformulier