Als de nood het hoogst is, is Autobedrijf Verdaas nabij voor al uw autoreparaties!

Dat overkomt u weer: de koppeling slipt. Er piept iets. De ruitenwisser blijft steken. U krijgt aan het einde van de straat een lekke band. Er gaan allemaal lampjes op het dashboard branden of knipperen. Wat nu?

Geen paniek, voor autoreparaties in Zevenbergen komt u naar ons. We weten wat we moeten doen.

Een lekke band en een kapot achterlicht hebben we zo voor u gemaakt, maar grotere reparaties kosten - uiteraard - wat meer tijd. Dan laat u uw auto achter en spreken we met u af wanneer u hem weer kunt komen ophalen.

Voor reparaties gebruiken we altijd originele onderdelen. Deze zijn van de beste kwaliteit, verbeteren de betrouwbare werking van uw voertuig en zijn niet duurder in aanschaf. Drie voordelen in één.

Wij zijn een BOVAG-garage. Dat wil zeggen dat u garantie krijgt op de onderdelen en dat wij deze volgens de fabrikantspecificaties verwerken. Zo betrouwbaar is een autoreparatie in Zevenbergen.

Maar onze service gaat net iets verder: staat u met pech binnen Zevenbergen en krijgt u uw auto met geen mogelijkheid meer aan de praat? Dan belt u ons: wij pikken u op en slepen uw auto naar de garage.

Hoewel onze service altijd net iets verder gaat, heeft deze een beperking: we kunnen u niet buiten Zevenbergen ophalen. Belt u in dat geval de wegenwacht.

Is de nood echt aan de man, dan kunnen we u ook vervangend vervoer aanbieden (indien voorradig).

Autobedrijf Verdaas, uw redder in nood bij autoreparaties!

Autobedrijf Verdaas

Onafhankelijk, eerlijk, betrouwbaar.

Contactgegevens

  Kristallaan 15
  4761ZC Zevenbergen
  0168323479

  info@verdaas.nl
  https://www.verdaas.nl

Contactformulier