Voor uw auto-onderhoud gaat u naar Autobedrijf Verdaas: voor service die net iets verder gaat.

Als het om het onderhoud van uw auto of bedrijfswagen gaat, staan we voor u klaar met kennis van zaken, eerlijk advies en betrouwbare prijzen. Maar wist u dat u ook met uw trike bij ons terecht kunt?

Omdat deze driewielige motoren veel autotechnische elementen bevatten, draaien we ons hand niet om voor het onderhoud of de APK-keuring van de trike. Een unieke service in auto-onderhoud in Zevenbergen!

We werken op afspraak. Dat is prettiger voor u en voor ons.

Als u uw auto's ochtends brengt, kunt u hem bij normaal onderhoud 's avonds weer komen ophalen. We nemen altijd contact met u op als ons iets opvalt aan de wagen, bijvoorbeeld als er meer vervangen moet worden dan we in eerste instantie hadden gedacht. In overleg met u voeren we het extra onderhoud uit, of geven u advies. Zo weet u waar u aan toe bent.

We gebruiken altijd originele onderdelen. Deze zijn van de beste kwaliteit, verbeteren de betrouwbare werking van uw voertuig en zijn niet duurder in aanschaf. Drie voordelen die we u in een oogwenk kunnen bieden.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Dat wil zeggen dat u garantie krijgt op de onderdelen en dat wij deze volgens de instructies van de fabrikant verwerken. Zo voeren wij betrouwbaar auto-onderhoud in Zevenbergen uit.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor een onderhoudsafspraak! We helpen u graag.

Geen tijd? Dan hebben we een snelservice. We controleren banden, remmen en de uitlaat en u kunt weer verder.

Autobedrijf Verdaas

Onafhankelijk, eerlijk, betrouwbaar.

Contactgegevens

  Kristallaan 15
  4761ZC Zevenbergen
  0168323479

  info@verdaas.nl
  https://www.verdaas.nl

Contactformulier