Contacteer ons:
0168/323479

Autobedrijf Verdaas. Onafhankelijk, eerlijk, betrouwbaar.

De bandenservice van Autobedrijf Verdaas: voor service die net iets verder gaat.

Banden zijn onze passie. Daarom hebben we een uitgebreide voorraad aan banden in ons magazijn. We leveren alle grote merken - Goodyear, Michelin, Bridgestone, Continental, Dunlop - maar hebben ook andere soorten zoals Hankook in beheer. Als er onverhoopt toch een merk niet op voorraad is, bestellen we die gewoon voor u. Binnen 1 à 2 dagen geleverd. Dat is dé bandenservice van Zevenbergen.

Wij kopen de banden direct in bij importeurs en bandengroothandels. Zo blijven de prijzen voor u laag. We bieden de gebruikelijke services: aankoop en opslag van winterbanden en elk seizoen de banden verwisselen en uitbalanceren.

Daarnaast hebben we een unieke bandenservice in Zevenbergen: verhuur van banden. We verhuren banden voor bijvoorbeeld de wintersport. Dat ziet u niet vaak bij garages! Maar wij begrijpen dat u graag zorgeloos op wintervakantie wilt en geen zin hebt om de juiste wielen of sneeuwkettingen te regelen.

Om u van alle voordelen te laten profiteren, hebben we deze service in het leven geroepen: geen opslagruimte in uw eigen garage kwijt, geen kosten voor de opslag bij ons.

Ook sneeuwkettingen en skiboxen kunt u bij ons huren.

Kom dus voor deze unieke bandenservice in Zevenbergen naar Autobedrijf Verdaas!

Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contacteer ons!0168/323479